Säsongens hetaste trender inom damkepsar

Damkepsen har länge varit en populär accessoar, men de senaste åren har den verkligen exploderat i popularitet och blivit en viktig del av många outfiters. Nu när vi närmar oss sommaren 2023, är det dags att ta en titt på säsongens hetaste trender inom damkepsar.

Pastellfärger

En av de stora trenderna inom damkepsar just nu är pastellfärger. Mjuka nyanser av rosa, blått, grönt och gult är populära och ger en fräsch och somrig känsla. Kombinera gärna med andra pastellfärgade plagg för en komplett look.

Låg profil

En annan trend inom damkepsar är att de ska ha en låg profil. Detta innebär att kepsen inte sticker upp för mycket på huvudet och ger en mer avslappnad känsla. Låg profil-kepsar är också perfekta att kombinera med en uppsättning av löst hängande hår.

Mönster

Att bära en keps med mönster är ett annat sätt att skilja sig från mängden. Oavsett om det är blommigt, randigt eller något annat mönster, så kan det tillföra en extra touch till en outfit. Var noga med att matcha kepsens mönster med dina kläder så att det blir en enhetlig stil.

Tygkepsar

En annan trend som vi ser just nu är att tygkepsar blir alltmer populära. De är mjuka och bekväma och ger en avslappnad och ledig känsla. Tygkepsar finns i många olika färger och mönster, så det finns definitivt något som passar alla stilar.

Logotypen på framsidan

Att ha en logotyp på framsidan av kepsen är också en populär trend just nu. Detta kan vara en enkel text eller en mer komplex design, men det viktiga är att logotypen är synlig. Detta ger en extra touch av stil och personlighet till kepsen.

Avslutande tankar

Det finns många trender inom damkepsar just nu och valet av keps beror naturligtvis på din egen stil och preferenser. Oavsett vilken stil du väljer så är det viktigt att kepsen känns bekväm och passar din huvudform. En väl vald keps kan göra underverk för en outfit och är ett enkelt sätt att addera stil och personlighet till din look i sommar 2023.