Hittar trendaccessoarer som matchar din stil

De flesta av oss går runt med en mobil i fickan eller väskan och många har också med sig en surfplatta. Det är så praktiskt att ha med är man reser, åker i kollektivtrafiken eller bara när man har lite tid över. Då kan man kolla e-post, sociala medier, banken, nyheter, väder och annat. Många av oss håller oss just uppdaterade med de sociala medierna via mobilen.

Som internetstatistik visar använde 68 % av svenskarna Facebook förra året, 28 % Instagram och 19 % Twitter. Nästan hälften, 48 %, besöker sociala medier dagligen. Facebook håller greppet om befolkningen och är fortfarande populärast, inte minst för personer i åldersgruppen 16-25 år, men utmanas mer och mer av Instagram.

För många är det viktigt att både uppdatera sin egen profil och göra inlägg om dagens aktiviteter. Många gillar att läsa vad andra gör, så att de känner sig uppdaterade om vad som händer vänner och bekanta. Med mobilen är det också så enkelt att snabbt gå in på till exempel Facebook och göra ett snabbt inlägg. Mobilen är verkligen både en funktionell och trendig. Många väljer använda ett fodral eller skal för att skydda den mot slitage.

Skal och fodral är riktigt trendiga och det är så lätt att byta att man kan göra det nästan varje dag, eller i alla fall varje säsong. För visst känns sommarens skal med en glass på inte lika rolig när det regnar och blåser på hösten. Vill du ha ett riktigt personligt skal, kan du alltid designa ett eget. Varför inte använda en selfie? Ett stort utbud av tillbehör som skal och fodral till iPhone och iPad hittar du på iphonebutiken.se.