Möt våren med accessoarer

Även om det fortfarande är vinter så går vi mot ljusare tider och snart kan vi äntligen ta av oss våra tjocka vinterjackor. Längtan efter att bära tunnare kläder och fräscha Sneakers är lika stor som längtan efter att kunna promenera i Kungsträdgården och känna doften från körsbärsträden.

Gå igenom din vårgarderob

Det är en bit kvar tills vi är där men det kan vara bra att redan nu gå igenom vårgarderoben. Vilka plagg ska skänkas, vilka kläder ska vara kvar, och vilka ska lagas. Passa på att skapa en moodboard på hur du vill att din garderob ska se ut när du ska möta våren. Pricken över i:et är att komplettera din outfit med fina accessoarer eller smycken som till exempel en sjal eller ett tennisarmband.

Trender att ha koll på

Aftonbladet har betygsatt några kungliga stilar och Expressen har ett kollage med några ”Do’s and dont’s” från år 2020. Låt dig inspireras av trenderna men kom ihåg att det är du som sätter gränserna för hur du vill att din outfit ska vara. Ska den symbolisera vårens färgsprakande färger eller vara sval som vårens friska vindar? Oavsett stil kan du med hjälp av accessoarer på ett enkelt sätt få alla tillfällen att bli festliga.