Bjuden på maskeradfest

Så här i halloweentider så är det mycket möjligt att man blir bjuden på maskeradfest. Även om det kan fungera med maskerad andra tider på året så är det mest vanligt att man klär ut sig under halloween. Traditionen som ursprungligen kommer från USA har blivit riktigt stor här hemma i Sverige och både vuxna och barn klär ut sig den 31 oktober varje år.

En av de viktigaste sakerna då man blir bjuden på en fest oavsett om det är maskerad eller inte är att svar på inbjudan och meddela om ni ska komma eller inte. Den som anordnar festen behöver få veta hur många som kommer för att kunna planera och fixa för den kommande festen.

Hur man klär sig på halloween kanske inte behöver förklaras närmare utan det är bara att släppa fantasin fritt och se till att man ser så hemsk ut som möjligt. Det finns bra hjälp att hitta hos Partyhallen som säljer bland annat maskeraddräkter. Om du har en massa gamla kläder hemma så kanske du kan använda dessa för att komplettera din utklädnad på något sätt. Ofta om man köper en hel maskeradklädsel så brukar den vara komplett med allt som behövs. Vad som kan behövas är smink för att skapa ytterligare effekter.

Vad ni kan göra om ni är flera bekanta som ska på samma fest är att tillsammans beställa maskeradkläder från ett och samma ställe så blir frakten billigare för er alla. Men ni får samtidigt koll så ni inte beställer liknande klädsel.